Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein laken baby

Je baby is in aantocht en natuurlijk wil je de babykamer al klaar hebben, een Jollein laken baby kun je niet missen bij je babyuitzet. Wij zijn dealer van Jollein en verkopen alle Jollein lakens voor de baby. Zo verkopen wij een Jollein wieglaken en een Jollein ledikantlaken. Het wieg lakentje heeft de afmeting van 75x100 en het ledikant laken van 100x150. Trendy is nu het lakentje met tekst: Love You. Dit laken voor de baby is in de kleuren groen, grijs blauw en roze verkrijgbaar. Maar ook de Bunny lakentjes met het lieve konijntje is een van de hardlopers. Bij veel lakentjes voor de baby past ook een bijpassend dekentje waar precies dezelfde kleur in terug komt.  1 / 3  Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis verzending bij besteding vanaf 40 euro
  • thumb_up Uitsluitend kwaliteitsproducten
  • euro_symbol Achteraf betalen mogelijk
  • local_shipping Gratis verzending bij besteding vanaf 40 euro
  • thumb_up Uitsluitend kwaliteitsproducten
  • euro_symbol Achteraf betalen mogelijk
   1  2 3  

Vrolijke kleuren en prints

BABYUITZETONLINE.NL kun je leuke lakens voor baby met print, broderie of van Jollein kopen. Vrolijke babylakens met een eigen stijl of kleur. Het Jollein baby laken is geschikt voor wieg en wandelwagen en voor ledikant.
Voor het uitgebreide overzicht zie hier

 

Direct bestellen

Heb je jouw Jollein wieglaken of ledikantlaken kunnen vinden in de juiste kleur? Dan kun je het Jollein babylaken direct bestellen. Bij ons betaal je via veilige betalingskanalen.Een bestelling boven de €50,00 wordt gratis binnen Nederland verzonden.

Heb jij je Jollein laken baby al gezien?