Filter

close
0
Onbeperkt

Vrolijke Jollein boxkleed

Je baby is er misschien al en je bent nog opzoek naar een veilig Jollein boxkleed voor de baby dan is een zacht boxkleed de juiste keuze. Wij zijn dealer van Jollein, en Jollein staat voor kwaliteit en veiligheid van de baby. Omdat je baby een tijd van het boxkleed gebruik zal maken wil je natuurlijk het beste! Wij verkopen vrolijk Jollein boxkleden is rustige tinten en hippe trendey kleuren en prints.

Bezig met laden...

Assortiment boxkleden

Jollein heeft een zeer uitgebreid assortiment boxkleden. Waaronder boxkleed Cable, boxkleed ster, boxkleed bloem, boxkleed Block maar ook rustige boxkleden in een effen kleur.
Wij hebben de boxkleden op kleur gesorteerd zodat je het boxkleed kan uitkiezen wat precies in je huiskamer stijl past. Wij verkopen van Jollein ronde boxkleden , tweeling boxkleden 100x140 cm  en plastic boxkleden maar ook boxkleed 80x100 en bijpassende Jollein opbergzakken.

Plastic boxkleed

Je kunt ook kiezen voor een plastic boxkleed, een plastic boxkleed is gemaakt van een dunne laag foam waar de baby heerlijk op kan zitten en spelen. Wij adviseren je een stoffen boxkleed te nemen zodra de baby geboren is. Een stoffen boxkleed heeft een goed gevulde vulling waar de baby heerlijk op kan liggen. Zodra je baby zelfstandig kan zitten en zelf kan eten en drinken dan is een plastic boxkleed ideaal. Als je bijvoorbeeld wilt gaan koken dan kan je baby even in de box. Zit het te knoeien of te kliederen dan maak je het boxkleed zo schoon met een nat doekje.

Een keuze kunnen maken?

Heb je een keuze kunnen maken uit een van de vrolijke Jollein boxkleden?  Kijk dan ook eens naar een handige opbergzak nu geen rondslingerende boxspeeltjes meer in huis!
Dan kun je de bestelling plaatsen. Bij ons betaal je allen via veilige vertrouwde betalingskanalen. Wil je geld besparen dan kun je het op komen halen in Zeven huizen (ZH) Een bestelling boven de €50,00 wordt gratis binnen Nederland verzonden.

Voor welk Jollein boxkleed ga jij?