Filter

close
0
Onbeperkt

Baby badje voor het badderen

Voor het verzorgen van je baby is een babybadje voor het badderen ideaal. Babyuitzetonline.nl heeft een babybadje met standaard voor de baby. Het badje lijkt op een Tummy Tub. een veilig vertrouwd badje  waar je je kleintje in kunt laten zitten en waar de baby ook nog de beentjes en armpjes in kan bewegen. Het geborgen gevoel bootst een beetje de baarmoederna. Daarbij heb je een ruime keuze in verschillende standaards zodat je een compleet bad set voor je baby hebt. Ideaal om zo in de babykamer neer te zetten en het neemt weinig plek in beslag.

Ontspannen

Laat je baby lekker ontspannen en maak het jezelf makkelijk met mooie hydrofiele luiers met bijpassende washandjes. Zo kun je je baby optimaal verzorgen en goed schoonmaken. De luierdoeken zijn van 100% katoen en met print of in effen kleuren verkrijgbaar. De ontwerper zorgt elk jaar voor de mooiste prints en de en de mooiste trendy kleuren. Zo kun je oker, zwart/wit, grijs, roze of groene luierdoeken bestellen. Maar dit is maar een kleine keuze uit ons ruime assortiment. Wil je het hezelf echt makkelijk maken koop er dan een extra grote luierdoek bij ook wel een multidoek. Deze doek is zo groot zodat je je baby er makkelijk mee kunt inpakken na het badderen maar met deze handige doeken kun je ook de baby inbakeren zodat je kleintje rustig in slaap valt.

Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis verzending bij besteding vanaf 40 euro
  • thumb_up Uitsluitend kwaliteitsproducten
  • euro_symbol Achteraf betalen mogelijk

De voordelen

Het babybadje heeft vele voordelen. Het badje voor de baby heeft een handige achterkant en een hoge voorkant zodat je baby er comfortabel in kan zitten. Letop laat nooit de baby alleen tijdens het badderen! De rand van het badje maakt het makkelijk om je armen er op te steunen, zo kun je de baby lekker verzorgen met een washandje en badolie en dat allemaal in een klein oppervlakte. De badset met standaard is geschikt voor de allerkleinste tot een baby van negen maanden. Ben je klein behuist dan kun je ook de standaard weg laten en het badje in de gootsteen gebruiken.
Voor welke kleur badje baby ga jij?