Filter

close
0
Onbeperkt

Baby Geluid Muziek Speelgoed

Baby geluid muziek speelgoed kopen kan bijnj Babyuitzetonline.nl. Wij hebben een ruime keuze muziek speelgoed wat geluid maakt voor de baby. Zo is er voor de doelgroep 0-3 maanden de rammelaar met knipper geluid maar ook met belletje wat je kleintje stimuleert om het speeltje te gaan pakken wat weer bevoordelijk is voor de hand -oog coordinatie maar ook het draaien en rollen bevorderd.
Maar ook het muziekdoosje voor e allerkleinste is een aanrader de mooie muziek is verwerkt in een knuffel zoals een uil,of beer. Het geluid geeft de baby een vertrouwd en veilig gevoel in babykamer of op een andere slaapplek.
 

Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis verzending bij besteding vanaf 40 euro
  • thumb_up Uitsluitend kwaliteitsproducten
  • euro_symbol Achteraf betalen mogelijk

Actief bezig

Is je baby rond de 6 maanden dan wordt je baby actiever en dan is een muziekmobiel voor in box of aan ledikant aan te raden. Aan de muziekmobiel zitten speeltjes die in verschillende figuren te bestellen zijn die ronddraaien tergelijker tijd wordt er door middel van het draaien aan een knop ook een muziekje afgespeeld.Dit geldt ook voor eenmuziekhanger in de voorm van een speeltje. De speeltjes zijn van het merk Nattou en Jollein en staan voor kwaliteit.
 

Bestellen

Bestellen gaat makkelelijk bij Babyuitzetonline.nl. Betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen en kan online of achteraf zodra je de bestelling ontvangen hebt. Met ons keurmerk weet je zeker dat je bij een vertrouwde webshop kunt shoppen. De bestelling wordt boven de €50,00 gratis verzonden, anders zijn de verzendkosten €4,95.

Ga jij ook voor Baby geluid muziek speelgoed ?