Baby dekentje ledikant of wieg kopen

Baby dekentje ledikant of wieg kopen

Je bent zwanger en je wilt een baby dekentje ledikant of wieg kopen. Waar moet je allemaal op letten en wat is fijn voor de baby een katoene deken of een gebreide deken. Er is een ruime keuze aan dekentje van hydrofiel tot warme winterdekens. De meeste ouders willen de baby in de begin periode graag bij zich hebben, ook tijdens het slapen en kiezen vaak voor een wiegje. Een wiegdeken heeft de afmeting van 75x100 cm en is goed te gebruiken tot en met 3 maanden. Zodra je baby gaat draaien kun je het beste over gaan op een ledikant. Een ledikant deken heeft de afmeting van 100x150 cm. Dit is veel ruimer voor de baby. Om er voor te zorgen dat de baby niet met het hoofdje onder het dekentje komt maak je het bedje zo laag mogelijk op.

Ruime keuze

De keuze qua dekentje is heel uiteenlopend. Babyuitzetonline.nl gaat met de laatste trends mee wat betreft kleur en stijl zo is een zwart/ witte babykamer hip en trendy en zo is het knal geel. Maar de basis kleuren blijven altijd trendy zoals grijs, antraciet, zand of groen. Wat voor dekentje heb je nou nodig? Dat hangt er vanaf wanneer je baby geboren wordt. Wordt je baby in het voorjaar geboren dan kan je het beste voor een zomer deken of een katoene deken gaan. Maar er zijn ook dun gebreide zomer dekens met een luxe uitstraling. Wordt je baby in het najaar geboren dan kun je het beste voor een winter deken gaan. De winterdeken heeft een teddy voering die de baby lekker warm houdt. Natuurlijk wil je niet dat je baby te warm of te koud ligt. Kijk daarom altijd naar de Tog-waarde. Hier kun je een tabel vinden wel dekentje voor welke temperatuur het beste is.

Bedje opgemaakt

Voor een mooi opgemaakt bedje kun je er een molton, hoeslaken en natuurlijk lakentje bij bestellen. Wil je dat je baby het hoofdje niet kan stoten aan spijlen van wieg of ledikantje, dan kun je er ook een hoofdbeschermer bij kopen om je baby zo goed mogelijk te beschermen.

Ga jij ook een baby dekentje ledikant of wieg kopen?

  Linda Swinkels     31-05-2018 12:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.