Babykamer grijs

Babykamer grijs: Inspiratie inrichting

Opzoek naar een banykamwer grijs en wil je inspiratie opdoen? Met een grijze babykamer zit je altijd goed . Grijs is een mooie neutrale kleur die goed te combineren is met roze (mint) groen of blauw.
Je kunt met grijs dus alles kanten op. Wil je hip en trendy zijn dan ga je voor een grafisch print. Jollein heeft de collectie Jollein Graphic. De grafische blokken print is trendy en je kunt daarmee de kamer een rustige of drukke uitstraling geven. Je kunt er mooie katoene deken met lakens voor wieg en ledikant van bestellen, maar ook je waskussenhoes en hydrofiele luiers en voetenzak.
Ben je meer van rustige babykamer in een pastel grijs tint dan is Jollein Soft knit iets voor jouw. Mooie dekens van fijn gebreide structuur met daarbij lieve lakens en decoratief mandje. De dekens zijn voor zomer en winter te bestellen en bij de collectie past een lief grijs nijlpaardje. De collectie is verkrijgbaar in grijs,perzik en lichtblauw dus ook nog leuk om met elkaar te combineren.
Maar je kunt ook gaan voor een mooi mix tint van Jollein Confetti knit. Deze collectie is verkrijgbaar in roze,grijs, ecru en groen. Mix de kleuren met elkaar en je hebt een super inrichting. Van gebreid waskussenhoes,kruikenzak, mooie zomer en winterdekens tot boxkleed en boxopbergzak.

Babyuitzet

Voor je babyuitzet heb je een basis aan babyspullen nodig voor de babykamer inrichting.Van hydrofiele luiers, washandjes en extra grote grote luiers wat het badderen nog makkelijker maakt. Maar ook een boxkleed, voetenzak, klamboe&sluier,slaapzak,babyfoon.

Voor welke tint grijs ga jij?

 

  Linda Swinkels     19-01-2018 15:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.