Filter

close
0
Onbeperkt

Bamboom Deken

Een Bamboom deken staat voor kwaliteit. Bij het ontwerpen van de dekens  van Bamboom  staat de baby cetraal. Er is goed nagedacht over wat het tere babyhuidje kan verdragen, maar ook dat het dekentje voor de babykamer inrichting goed ademend is anti bacterieel en soepel en zacht aanvoeld. Alle Bamboom dekens zijn gemaakt van 100% katoen en van natuurlijke bamboe vezels. Elk seizoen komen er weer nieuwe collectie's en natuurlijk ook een nieuwe Bamboom deken. De serie La Ninna en New vintage zijn in mooie kleuren verkrijgbaar van trendy groen, grijs, roze tot wit. 

Bezig met laden...

Stijlvolle babykamer

Wil je een stijlvolle en duurzame babykamer inrichting die lang mee gaat dan zijn de Bamboom baby artikelen een goede keuze. Met Bamboom kun je heel je babykamer inrichten van deken voor wieg en ledikant tot wikkeldeken om fijn te gebruiken na het badderen. Maar ook een heerlijke warme natuurlijke bamboe voetenzak en boxkleed. Kies een kleur die bij jouw babykamerstyle past en maak van je babykamer een droombabykamer!

De voordelen

De Bamboom bamboe producten hebben vele voordelen voor je baby. Zo nemen de natuurlijke bamboe producten goed vocht op, zorgt het voor minder irritatie van het dunne babyhuidje en voelt het heerlijk zacht aan. Doordat het lucht doorlatend is en gemakkelijk vocht opnemend, zijn de Bamboom baby artikelen minder gevoelig voor bacterieën. De bamboe stof is ook lucht doorlatend wat inhoudt dat je baby minder snel zal transpireren onder een Bamboom deken, maar ook bij de kleding zal de baby minder snel last hebben van warme temperaturen. Maar bamboe beschermd ook tegen UV stralingen . Kortom gezonde producten voor je baby. Bamboom staat voor langdurig gebruik en is makkelijk uitwasbaar op 40 graden de wol producten kun je beter op 30 graden wassen.

Ga jij ook voor een Bamboom Deken voor je babykamer?