Filter

close
0
Onbeperkt

Bamboom Voedingskussen

Het Bamboom Voedingskussen is ideaal voor bij het voeden van je baby. Het compacte Bamboom voedingskussen is een wat kleine voedingskussen geschikt voor het voeden van een baby. De voedingskussens geven de moeder een goede ondersteuning en de baby een fijne lig houding wat het voeden intiem en plezierig maakt. Bamboom is een merk wat staat voor natuurlijk producten zoals bamboe vezels. In de trendy pastel kleuren roze, blauw, grijs, zand en groen kun je een voedingskussen voor de baby kopen.


Grote voedingskussens

Voor de zwangere vrouwen heeft Bamboom ook extra lange voedingskussen van 160 cm die de aanstaande moeder ondersteunen bij het slapen. Zo kun je je buik of je benen makkelijker neerleggen in bed waardoor je nog een beetje kunt slapen. Als de baby geboren is kun je het tijdens de voeding van je baby gebruiken en in een stadium later om je baby te leren zitten. Een multifunctioneel kussen voor moeder en baby. Kijk ook naar de bijpassende kleding,voetenzak, accessoires voor de babykamer, ledikant en wieg dekens en lakens.De voordelen

De Bamboom bamboe producten hebben vele voordelen voor je baby. Zo nemen de natuurlijke bamboe producten goed vocht op, zorgt het voor minder irritatie van het dunne babyhuidje en voelt het heerlijk zacht aan. Doordat het lucht doorlatend is en gemakkelijk vocht opnemend, zijn de Bamboom baby artikelen minder gevoelig voor bacterieën. De bamboe stof is ook lucht doorlatend wat inhoudt dat je baby minder snel zal transpireren onder een Bamboom deken, maar ook bij de kleding zal de baby minder snel last hebben van warme temperaturen. Maar bamboe beschermd ook tegen UV stralingen . Kortom gezonde producten voor je baby. Bamboom staat voor langdurig gebruik en is makkelijk uitwasbaar op 40 graden de wol producten kun je beter op 30 graden wassen.

Ga jij ook je baby producten een Bamboom voedingskussen online kopen?


Geen producten