Filter

close
0
Onbeperkt

Bamboom boxkleed

Bij Babyuitzetonline.nl kun je een Bomboom boxkleed online kopen. Mooie pastel boxkleden van natuurliijke bamboe vezels gemaakt. De Bamboom boxkleden voelen heerlijk zacht aan en zijn in de kleuren grijs, groen, roze zand, taupe maar ook in wit verkrijgbaar. Wil je echt het beste voor je baby dan ga je voor een natuurlijk biologische boxkleed.De voordelen

De Bamboom bamboe boxkleden hebben vele voordelen voor je baby. Zo nemen de natuurlijke bamboe producten goed vocht op, zorgt het voor minder irritatie van het dunne babyhuidje en voelt het heerlijk zacht aan. Doordat het lucht doorlatend is en gemakkelijk vocht opnemend, zijn de Bamboom baby artikelen minder gevoelig voor bacterieën. De bamboe stof is ook lucht doorlatend wat inhoudt dat je baby minder snel zal transpireren onder een Bamboom deken, maar ook bij de kleding zal de baby minder snel last hebben van warme temperaturen. Maar bamboe beschermd ook tegen UV stralingen . Kortom gezonde producten voor je baby. Bamboom staat voor langdurig gebruik en is makkelijk uitwasbaar op 40 graden de wol producten kun je beter op 30 graden wassen.

Babyuitzet

Maar van Bamboom kun je meer voor je babyuitzet kopen. Bamboom heeft een baby kleding lijn waar je mutsjes, jurkjes, romper en pakjes kunt vinden, maar ook accesoires voor de babykamer zoals mandjes. Leuke mandje om op de commode neer te zetten waar je luiers of zalfjes in kunt opbergen. Maar voor de babykamer inrichting zijn er ook leuke kussen en knuffeltjes. Voor het voeden van de baby kun je een Bamboom voedingskussenhoes kopen. Een handige voedingskussenhoes in kleine en grote maat wat ideaal is voor je eigen houding maar ook voor de ligging van je baby. De extra lange voedingskussenhoes is fijn voor de zwangere vrouw die moeite heeft met slapen. Ondersteun je buik met het voedingskussen of geef je benen minder spanning door het kussen tussen je knieen te plaatsen.

Ga jij ook je baby een Bamboom boxkleed online kopen?


Geen producten