Filter

close
0
Onbeperkt

Bamboom decoratie

Bamboom decoratie bestaat uit 100% groene artikelen zoals katoen en bamboe. Alle produkten voelen daardoor zacht aan. Eigenlijk zijn het de beste babyspullen die je voor een baby kunt kopen. Het babymerk heeft zich nu ook uitgebreid met fijn gehaakte muziek knuffel in de vorm va een uil, beer of walvis. De accessoires zijn leuk om op te hangen in de babykamer en met het muziekje erin creeer je rust in de babykamer. De decoratie is als hanger verkrijgbaar maar ook als knuffel in de trendy kleuren oker, olijf groen, grijs en roze. Wil je de fijn structuur gemaakt van katoen terug zien in nog meer baby artikelen dan kun je er ook een mandje bij bestellen. Een decoratief mandje voor de baby waar je bijvoorbeeld luiers in kunt opbergen of je zalfjes in kunt bewaren.

Meer producten

Maar het 100% groene katoene babymerk heeft meer produkten zo heeft Bamboom ook een mooie wikkeldeken waar je je baby heerlijk mee kunt inpakken na het badderen. Maar ook een waskussenhoes waar je kleintje makkelijk op kunt verschonen en verzorgen. Alle producten van het babymerk voelen erg zacht aan, nemen makkelijk vocht op en zijn makkelijk te wassen en blijven lang mooi zodat je nog lang veel plezier hebt van je babyspullen. Voor de babykamer heeft het merk mooie dekens van ledikantdekens tot wiegdekentjes. Fijne zachte dekens in trendy kleuren die terug komen in de gehele stijl.
Ga je voor het beste voor je baby dan heeft het mooie babymerk ook nog een ruime keuze babykleding. Van lieve broekjes, shirtjes, mutsjes maar ook gehele setjes met slofjes en muts.

Bezig met laden...

De voordelen

De voordelen

De Bamboom bamboe producten hebben vele voordelen voor je baby. Zo nemen de natuurlijke bamboe producten goed vocht op, zorgt het voor minder irritatie van het dunne babyhuidje en voelt het heerlijk zacht aan. Doordat het lucht doorlatend is en gemakkelijk vocht opnemend, zijn de Bamboom baby artikelen minder gevoelig voor bacterieën. De bamboe stof is ook lucht doorlatend wat inhoudt dat je baby minder snel zal transpireren onder een Bamboom deken, maar ook bij de kleding zal de baby minder snel last hebben van warme temperaturen. Maar bamboe beschermd ook tegen UV stralingen . Kortom gezonde producten voor je baby. Bamboom staat voor langdurig gebruik en is makkelijk uitwasbaar op 40 graden de wol producten kun je beter op 30 graden wassen.

Ga jij ook je baby producten van Bamboom decoratie kopen?