Filter

close
0
Onbeperkt

Bamboom voetenzak

De Bamboom voetenzak is geschikt voor reiswieg, wieg, wandelwagen, box of wipstoel. In de voetenzak gemaakt van bamboe vezelszitten gaten waardoor je er gordels kunt plaatsen. De duurzame voetenzak van het merk Bamboom is dan wel wat duurder maar dan heb je wel het beste natuurlijke baby product voor je baby. Door de natuurlijke bamboe producten zorgt de voetenzak voor de baby er voor dat als de baby het warm heeft de temperatuur kouder wordt, en als d baby het koud heeft de temperatuur warmer wordt. Vele voordelen

De Bamboom voetenzak heeft vele voordelen. De bamboe vezels zorgen ervoor dat de zak goed vocht opnemend maar ook dat de voetenzak lucht doorlatend is. Daarbij is de voetenzak zeer geschikt voor dunne bsby huidjes want je wilt natuurlijk alleen maar het beste voor je baby. De strenge eissen die worden gesteld en de hoge kwaliteit van het Bamboom baby artikel zorgen er voor dat de voetenzak zeer geschikt is voor gevoelige baby's zo is de zak ook anti bacterieel en anti allergisch.

Zo natturlijk mogelijk

Bamboom is een baby artikel merk wat gemaakt wordt in Italië de strenge eissen en goedkeuring zorgen ervoor dat er elke keer weer een mooi baby artikel op de markt komt van een zeer hoge kwaliteit. Bamboom gaat elk seizoen met de laatste trends en nieuwste kleuren mee. Er komt dus elk jaar weer een nieuw baby artikel in verschillende kleuren. Maar je kunt meerdere Bamboom baby artikelen voor de babykamer inrichting en je baby kopen. Bamboom heeft baby kleding, boxkleden, wikkeldekens, badcapes en bedtextiel voor wieg en ledikant zoals mooie dekens en baby lakens voor de baby. De babykamer accessoires maken de babykamer compleet zoals de knuffel en kussens maar ook het mandje waar je luiers of zalfjes in kunt opbergen.

Ga jij ook voor de Bamboom voetenzak?


Geen producten