Filter

close
0
Onbeperkt

Campingbedje

Een campingbedje ook wel reidbedje genoemd, is een handig opvouwbaar bedje voor de baby. Ideaal voor als je op reis gaat met de baby maar het campingbedje is ook makkelijk te gebruiken voor als je op visite gaat. Eigenlijk kun je het campingbedje/ reisbedje niet missen als ouder. Je baby kan zo veilig liggen en slapen. De KEES campingbedjes hebben een handige draagtas erbij zodat je het campingbedje makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Bij het Nattou campingbedje zit de matras erbij inbegrepen.
Bezig met laden...

Hoe werkt het?

  • Klap het campingbedje goed uit en zorg dat het vergrendelt is. Zo kan het campingbedje niet inklappen en voorkom je problemen.
  • Het campingbedje of reisbedje is voor tijdelijk gebruik en niet om standaard in te slapen. Het Campingbedje is daar niet stevig genoeg voor. 
  • Plaats het bedje op een plek waar geen gevaar kan ontstaan voor de baby. Wij adviseren dan ook het camping niet onder een raam te plaatsen of bij een verwarming. Letop dat je kindje geen snoeren of gordijnen kan pakken. Als de kindjes kunnen staan in het bedje kan dat voor gevaren zorgen.
Voor welk campingbedje ga jij?