Filter

close
0
Onbeperkt

Dr. Brown's

Het merk Dr. Brown's is ontworpen door een Americaan genaamd Craig Brown. Hij heeft de enigste fles ontworpen met een gepanteerd ventielsysteem voor je baby. Het systeem bevorderd de gezondheid van je baby. De zuigflessen worden over heel de wereld aanbevollen door artsen en mensen in de kinderopvangen en ziekenhuizen.

Waarom zou je een Dr. Brown's fles nemen?

De Dr. Brown's flessen zijn wetenschappelijk onderzocht en uit het onderzoek is gebleken dat bij het geven van de Dr. Brown's fles de vitamine C, A en E en de voedingsstoffen optimaal benut blijven. Het ontluchtingssysteem zorgt er voor dat er minder luchtbelletjes in de fles komen. Bij andere flessen zie je dit wel en bij het veroorzaken vn de luchtbellen "vervliegen"de voedingsstoffen. Dooordat de fles dus wel een ontluchtingssysteem heeft heb je er geen last meer van dat de speen vacuum gezogen wordt. Je wilt niet dat je baby de speen vacuum zuigt want dit veroorzaakt een hoop problemen. Van een vacuum speen krijgt je baby  darmkrampjes, boertjes enz. En daar kan een baby meet de verkeerde fles erg veel last van hebben. Om het de ouders en baby zo fijnmogelijk te maken is de Dr. Brown's fles ontworpen.De voordelen:

  • Geen krampjes meer
  • Geen last van windjes of boertjes
  • Verlicht het voedprobleem
  • De baby hoeft niet heel hard te zuigen aan d speen

Ventielsysteem

De Dr. Brown's fles groeit mee met je baby. Waneer de baby een vast drink patroon heeft en geen last heeft van een voedprobleem dan kun je het ventielsysteem verwijderen. Dit is heel erg handig bij het geven van pap of een andere dikkere voeding. Zo kun je met een fles twee soorten voeding geven. Zowel dun flesvoeding als dikke pap voeding. Nu geen verschillende flessen meer maar alles met ëén fles!

Ga jij ook voor Dr. Brown's flessen?


Geen producten