Filter

close
0
Onbeperkt

Mooie Jollein hoofdbeschermer

Je baby is opkomst en natuurlijk wil je je baby zo goed mogelijk beschermen. In bed of box kun je je baby bescheremen met de hoofdbeschermer. Jollein heeft mooie hoofdbeschermers voor de baby. De Jollein hoofdbeschermer gebruik je om de box of het bedje veilig te maken voor de baby. De Jollein hoofdbeschermers zijn makkelijk te bevestigen.

Bezig met laden...

Ruime keuze hoofdbeschermers

Bij BABYUITZETONLINE.NL kun je kiezen uit een Jollein hoofdbeschermer rondom  328x30 cm, deze hoofdbeschermers beschermen je baby helemaal en zijn verkrijgbaar uit de Dots serie. Maar je kunt natuurlijk ook voor een gewone hoofbeschermer van Jollein gaan in de maat 180x30 cm en 180x40 cm. Keuze genoeg dus!

Bestellen

Heb je de Jollein hoofdbeschermer gevonden naar je eigen kleur en stijl?  Dan kun je de Jollein hoofdbeschermer bestellen. Bij ons betaal je via de vertrouwde betalingskanalen. Een bestelling wordt binnen 3 werkdagen verzonden. Wil je geld besparen dan kan je het ook op komen halen in Zevenhuizen ( ZH)  Een bestelling boven de €50,00 wordt gratis binnen Nederland verzonden.