Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein hydrofiel voor je baby

Je baby is op komst en natuurlijk wil je alleen de beste hydrofiele verzorging voor je baby. Jollein heeft een speciale hydrofiele verzorgings lijn. De Jollein baby artikelen zijn verkrijgbaar in hydrofiele luiers, doeken, multidoeken, mondddoekjes en natuurlijk washandjes. De hydrofiele verzorgings producten zijn in effen tinten maar ook met vrolijke prints verkrijgbaar. Jollein hydrofiel luier is heerlijk soep en meeverend net zoals de washandjes en de multidoek. De hydrofiele lijn van Jollein neemt goed voccht op en is absoberend.

Nu ook de Jollein Graphic , Safari, IndiansLeopard hydrofiele lijn verkrijgbaar

 

Verzorging

Voor de verzorging van je baby kun je ook het waskussenhoes in dezelfde stijl als je hydrofiele doeken bestellen. Uit de vele serie's kun je alles in een kleur tint of print online kopen. Zo dat je je babykamer een stijl geeft. Bij de boven aangegeven serie's kun je behalve het waskussenhoes en de luierdoeken ook dekentjes en lakentjes voor de wieg og ledikant online kopen. De trendy kleuren oker, groen, grijs, zwart/wit en roze geven je babykamer sfeer en een mooie warme uitstraling.Veiligheid en kwaliteit

De hydrofiele luiers zijn soepel hydrofiele doeken van 100% katoen. Met de hydrofiele luier kun je zo veel meer doen dan alleen je kindje afdrogen. Vooral de multidoek is een unieke uitvinding, en met daarbij de bijpasssende washandjes en hydrofiele doeken en luiers is je  babyuitzet compleet! BABYUITZETONLINE.Nl is officieel dealer van Jolleinen staat voor veiligheid en kwaliteit, want je wilt toch het allerbeste voor je baby! 

Meer weten?

Wil je meer weten neem dan contact met ons op via info@babyuitzetonline.nl. Een bestelling bestel je makkelijk en snel. Betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen. Ben je niet tevreden dan krijg je je jegeld terug. Een bestelling vanaf €50,00 wordt gratis verzonden.

Waar kun je de hydrofiele luier voor gebruiken? (Tips)

  •  Je kunt de hydrofiele luier gebruiken om je kindje na het badderen mee af te drogen. 

  • ​​Neem de hydrofiele luier altijd mee als je op pad gaat want hij is ook ideaal om je  kindje te beschermen in de zon.

  •  Wil je je kindje onderweg  hygienisch verschonen neem je eigen luierdoek mee! 

  • ​Ga je weg met je kindje en ben je het slabbetje vergeten de luierdoek kan makkelijk als slab dienen.

Welke Jollein hydrofiel luier neem jij voor een effen kleur of een trendy print?