Inrichting babykamer ideeen

Inrichting babykamer ideeën

Ook opzoek naar inrichting babykamer ideeën? Babyuitzetonline.nl weet hoe moeilijk het is als ouders zijn om een keuze te maken welke inrichting je wilt voor je babykamer? Er komen veel dingen aan te pas. Wil je een babykamer inrichting met een drukke print of liever een basic babykamer met rustige kleuren? Wij hebben een paar inrichting babykamer voorbeelden voor je om een sfeer en beeld te geven zodat je inspiratie en ideeën kunt opdoen.
De kleur is ook nog bepaald voor een meisje kun je voor (oud)roze, perzik of mintgroengrijs gaan, voor een jongen voor marine, licht blauw en ook mint groen of grijs. Wil je een basic slaapkamer dan kun je zand, grijs of antraciet nemen.

Gebreide babyspullen

Gebreide babyspullen zijn hip en trendy en stralen een bepaalde luxe uit. Je kunt er heel je babykamer mee inrichten van ledikantdekens en wiegdekens voor winter en zomer tot gebreide waskussenhoezen,kruikenzakken en voetenzakken. Gebreide pastel tinten kun je terug vinden in de Soft knit collectie ( grijs,blauw,perzik roze) De basic gebreide artikelen in Natural knit( grijs/antraciet/zand) En hippe gebreide baby artikelen vvan Confetti knit het vrolijke monster knuffel en de daarbij horende baby inrichting producten zullen je veel inspiratie geven. De luxe gebreide Diamond knit is een echte hardloper in de kleuren oud roze, mint groen en grijs heb je mooie zwieber motief, een collectie aan fijne en makkelijke babykamer inrichting artikelen voor je baby.
Heb jij je inrichting babykamer ideeen al gevonden?


  Linda Swinkels     01-11-2017 14:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.