Filter

close
0
Onbeperkt

Babykamer inspiratie

Je bent zwanger en aan het kijken welke kleur en stijl de babykamer moet worden, wij geven babykamer inspiratie. En hebben alle kleuren voor je op een rijtje gezet. Jollein heeft vele kleuren en prints in de collectie. De beste verkochte babykamer kleuren zijn : mint groen, grijs, (oud)roze, zand,antraciet, zwart wit en blauw. Om het je makkelijk te maken hebben we de Jollein baby artikelen voor jouw de babyuitzet op kleur gesorteerd. Wil je inrichting babykamer ideeën voor de baby kijk dan hier. 

Hier kun je de inrichting van de babykamer zien, en alle eventuele babyspullen die bij de inrichting horen. Van deken tot kruikenzak, boxkleed, voetenzak en meer. Jollein heeft vele collectie's waarbij je alles uit een lijn en een stijl kunt kopen. Van gebreide baby spullen voor de inrichting van je babykamer tot baby artikelen met wafel structuur. Kies de stijl en inrichting die bij jouw kamertje past en maak van de kamer een droom babykamer.

Wil je liever een echte Jollein collectie klik dan hier.Babykamer ideeën

De trendy moeder van nu wil natuurlijk een hippe babykamer. De kleuren anno nu zijn mint groen, zwart en wit en grijs en (oud)roze maar ook de bpatel tinten zijn hip. Kies een collectie op kleur uit en doe babykamer ideeën op zoals je wilt dat jouw babykamer eruit komt te zien. Wil jij ook een mooie kamer voor de baby in het zwart wit kijk dan eens bij de Jollein Indians collectie. Alles voor je baby zoals hydrofiele luiers, boxkleed, slaapzak enz. kun je in deze kleur kopen. De hippe indiane print maakt de serie zo aantrekkelijk omdat het goed te gebruiken is voor zo wel jongen als meisje. Of ga je liever voor de zachte pastel tinten van Soft knit kijk dan hier.

We hopen dat je genoeg babykamer inspiratie hebt op gedaan.