Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein Cable boxkleed, prachtig om te zien

Wanneer je je baby in de box legt, wil je dat hij lekker zacht en veilig ligt. Met een Jollein Cable boxkleed ben je verzekerd van kwaliteit en ziet je box er schitterend uit. De Cable collectie is eigentijds, erg veelzijdig en heel gemakkelijk op elkaar en op elk interieur aan te passen.


Zacht en trendy: Jollein Cable boxkleed

Een Jollein Cable boxkleed is aan twee kanten te gebruiken. Het herkenbare kabelpatroon is zichtbaar aan de ene kant, terwijl aan de andere kant een zachte teddy stof geplaatst is. Beide kanten zijn heerlijk om op te liggen of om lekker op te spelen. Elk Jollein Cable boxkleed is soepel en zacht en biedt je kleintje groot comfort. De hoogwaardige kwaliteit van het boxkleed is van grote toegevoegde waarde, omdat een boxkleed vaak veel en lang gebruikt wordt. De afmeting van 80 x 100 cm. zorgt ervoor dat het Jollein Cable boxkleed perfect in iedere rechthoekige box past.

Natuurlijk laat het Jollein Cable boxkleed zich heel mooi combineren met de diverse andere artikelen uit deze collectie. Laat je verleiden door het fraaie ontwerp, de soepele stoffen en de mooie kleuren.


Geen producten