Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein Duo Tone hydrofiel

Jollein Duo Tone hydrofiel een mooie nieuwe collectie van Jollein wat bestaat uit alleen maar hydrofiel baby artikelen, van fijn zacht dekentje tot hydrofiele luierdoeken voor de baby. Daarbij heeft Jollein de collectie Duo stone hydrofiel uitgebreid met de bandana slab om het kwijlen op de kleertjes te verminderen. Maar ook een heerlijke badcape in de kleuren grijs, stone green en coral . De Duo \Tone hydrofiele badcape bestaat uit 6 hydrofiele lagen wat een wrinkled effecct geeft. Het gerimpelde effect geeft een trendy uitstraling aan deze mooie collectie.

Bezig met laden...

Kleuren

De kleuren grijs, stone green en coral komen ook terug in de Sweet Bunny collectie van Jollein en de Basic knit dekentjes voor wieg en ledikant zo kun je zelf een mooie combinatie maken van mooie babyspullen voor jouw babykamer. De hydrofiele baby artikelen uit de serie Duo Tone voelen zacht aan en nemen goed vocht op. Alle producten  zijn makkelijk schoon te maken en drogen snel.

Jollein

Jollein is bekend van baby en kinder artikelen. Het Nederlandse bedrijf loopt al jaren lang mee en heeft een zeer uitgebreide keuze bedtextiel. Van mooie dekentjes tot bijpassende lakentjes. Maar denk ook aan o.a. gekleurde hoeslakens en moltons. Maar Jollein is meer denk ook aan boxkleden en voetenzakken maar ook gehele collectie's waarbij je alles in een kleur en een stijl kunt bestellen. Van verzorgings producten voor je baby zoals waskussenhoes of hydrofiele luiers, washandjes en extra grote hydrofiele luier XL. Tot dekens voor zomer en winter met bijpassende accessoires zoals de groeimeter of rammelaar.

Ga jij ook voor de collectie Jollein Duo Tone hydrofiel ?