Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein Confetti knit

Jollein Confetti knit is hip en trendy het gemeleerde wol heeft een speelse uitstraling en is geschikt voor een jongens en een meisjes babykamer. Met deze grote Confetti collectie van Jollein kun je heel de babykamer aankleden. Te beginnen met Het mooi Confetti deken verkrijgbaar in green, natural, pink en grey. De Gebreide deken is er in een dunne versie voor de zomer en een dikke Confettie deken met teddy voering voor de winter. Bij de deken kun je bijpassende "Love you" baby lakens kopen. Het boxkleed,kruikenzak en waskussenhoes maken de babykamer compleet.
 Babyuitzet

Met Jollein Confetti kun je heel je babyuitzet compleet maken. Voor de babykamer inrichting zijn er mooie gebreide dekens voor de winter en de zomer met daarbij bijpassende lakentjes voor wieg en ledikant. De mandjes zijn decoratief en leuk neer te zetten op kast of commode. In het mandje kun je luiers of zalfjes in opbergen. Maar Jollein Confetti knit heeft meer zo zijn er ook boxkleden. Mooie gebreide boxkleden met een handige boxopbergzak erbij. De boxkleden hebben een goede vulling zodat de baby er heerlijk op kan liggen en spelen. De boxopbergzak is handig voor aan de box maar ook decoratief voor in de babykamer. Je kunt de boxzak ook ophangen aan ledikant of commode. Met het waskussenhoes en de kruikenzak is je babyuitzet compleet!

De gebreide voetenzak van Jollein Confetti maakt deze collectie zo uitgebreid. Want bij de warme voetenzak voor de maxi cosi kun je ook een bijpassende zonnekap kopen. Om je baby helemaal te laten stralen is de Confettie muts &sjaal voor de winter ook verkrijgbaar.  Zo neem je je baby makkelijk en warm mee, met het grappige monster knuffel heeft de baby ook nog iets om mee te spelen, laat je baby stralen in deze mooie collectie.

Voor welke kleur ga jij van Jollein Confetti knit?