Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein Soft knit

Jollein Soft knit is super zacht en met de mooie pastel tinten in perzik, grijs en blauw erg aantrekkelijk. De lieve zachte kleuren zijn ideaal voor de babykamer. Uit deze Jollein collectie zijn mooie Soft knit gebreide dekens verkrijgbaar voor de lente en de zomer maar ook voor de herfst en de winter kun je een lekere warme deken kopen met teddy voering.
Om de babykamer helemaal compleet te hebben is er ook een zacht waskussenhoes om de baby makkelijk op te verschonen en natuurlijk een bijpassende kruikenzak in dezelfde warme tinten. Bestel de leuke gebreide nijlpaard knuffel erbij en je baby zal heerlijk slapen.

De serie is goed te combineren met de Jollein Wild animals collectie.

Babyuitzet

Wil je heel je babyuitzet iuit deze collectie kijk dan ook naar de mooie baby dekens voor het voorjaar maar ook voor de winter met teddy vacht. Bij het dekentje voor de baby kun je ook een waskussenhoes kopen. Een fijn gebreid waskussenhoes waar je je baby op kunt verschonen. Tip neem er altijd twee want een ongelukje zit in een klein hoekje. Natuurlijk heeft Jollein er ook een bijpassende gebreide blauwe kruikenzak bij. Wil je de commode ook aangekleed hebben met Jollein Soft knit koop er dan ook een gebreid rond mandje bij. Het mandje is ideaal om luiers of zalfjes in op te bergen. Voor onderweg heeft Jollein ook nog een gebreid mutsje en sjaal voor de baby in pastel tinten.
Combineer de kleur grijs met perzik of blauw en je hebt een super babykamer.Pastel babykamer

De Jollein Soft knit collectie in de mooie pastel tinten grijs, perzik en blauw zijn leuk te gebruiken om een jongens of een meisjes babykamer mee aan te kleden. Voor de babykamer zijn ook handige mandjes verkrijgbaar om al je baby spullen zoals zalfjes of luiers in op  te bergen. Wil je echt alles in een pastel stijl koop er dan ook een boxkleed bij. De zachte boxkleden van 80x100 cm passen in elke standaard box. Bij het boxkleed van Jollein kun je ook leike bijpassende rammelaars  en knuffeldoekjes kopen.

Voor welke Jollein Soft knit kleur ga jij?