Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein Soft light grey

Jollein Soft light grey is een mooie gebreide serie babyspullen van Jollein. De gebreide grijze baby artikelen met pastel tint zijn goed te gebruiken voor een jongens of meisjes basis babykamer. Er zijn mooie zachte gebreide dekens te gebruiken als wieg deken of ledikant deken voor winter en zomer. Bij het babydeken van Jollein Soft light grey kun je ook een grijze waskussenhoes en gebreide kruikenzak voor de verzorging van je baby bestellen.

Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis verzending bij besteding vanaf 40 euro
  • thumb_up Uitsluitend kwaliteitsproducten
  • euro_symbol Achteraf betalen mogelijk

Complete babykamer

Wil je met de Soft knit light grey collectie van Jollein het je babykamer compleet maken dan kan dat zeker. Behalve de deken heeft Jollein ook een bijpasend zacht gebreid boxkleed. Op het boxkleed kan je baby veilig liggen en spelen. Met de lieve nijlpaard knuffel, rammelaar of knuffeldoekje kan de baby zich prima vermaken.

Leef je uit met de mooie dekens voor winter en zomer geschikt voor wieg en ledikant. Zo kun je je dekens op elkaar afstemmen en er voor zorgen dat je baby het hele jaar lekker kan slapen. De fijn gebreide babyspullen zijn een moooie start voor een babykamer inrichting met accessoires kun je de babykamer compleet maken.

Ga jij ook voor Jollein Soft light grey voor je babykamer?