Filter

close
0
Onbeperkt

Nachtlampje baby

Een nachtlampje voor baby kamer of kinderkamer. Een mooie kraamcadeau om te geven of te krijgen. Licht biedt veiligheid of het nu voor een baby ogf een kind is. De veilige lampjes voor de nacht zorgen er voor dat je je kindje kan inlaten slapen met licht, nu geen enge schaduwen of geluiden mee met licht is alles zichtbaar. De nachtlamp zorgt ervoor dat je baby geen huilbuien meer heeft bij het slapen gaan. Omdat de lamp ook nog gemaakt is in vrolijke uitvoeringen wordt dit lampje het veilige vriendje van je kindje.De lampen zijn gemaakt van LED verlichting en makkelijk aan en uit te schakelen.

Babyuitzetonline.nl

Babyuitzetonline.nl heeft een ruime keuze bedtextiel voor wieg en ledikant. Van heerlijke dekentjes van katoene stof of gebreide structuur waar je kindje heerlijk onder kan slapen. Bij een deken hoort natuurlijk ook een lakentje. Met het heerlijk bedtextiel ligt je kindje heerlijk warm en veilig met de lieve lamp duidelijk in het zicht. Nu hoeft je kleintje nooit meer bang of onrustig te zijn bij het inslapen. Dus ook geen onrustige dromen meer maar juist heerlijk slapen!

Bezig met laden...

Bestellen

Bestellen gaat makkelelijk bij Babyuitzetonline.nl. Betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen en kan online of achteraf zodra je de bestelling ontvangen hebt. Met ons keurmerk weet je zeker dat je bij een vertrouwde webshop kunt shoppen. De bestelling wordt boven de €50,00 gratis verzonden, anders zijn de verzendkosten €4,95.

Ga jij ook voor een veilig nachtlampje baby?