Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein sluier babybed

Ben jij opzoek naar een mooie Jollein sluier voor je baby om het babybed veilig en vertrouwd te maken? Bij BABYUITZETONLINE.NL kun je gekleurde sluiers voor de baby online kopen.
De meeste Jollein hemeltjes hebben de afmeting 155cm. De sluiers zijn gemaakt van voile een soort dunne glasgordijn stof. Wij hebben de baby sluier voor het babybed in vele kleuren zoals, roze,groen, grijs, blauw, wit. Met het hemeltje is je babykamer helemaal een ,ooie decoratie voor wieg of ledikant.

Babyuitzet

Het mooiste is heel je babyuitzet in een kleur en een stijl. Uit de Jollein Mini Dots serie kun je een hemeltje of klamboe bestellen met daarbij ook bijpassende lakentjes en dekentjes voor wieg en ledikant.

Wil je je babyuitzet helemaal compleet hebben dan zijn hydrofiele luiersook ideaal. Mooie luierdoeken om de baby mee af te drogen of in te bakeren voor het slapen. Laat je verrassen door de trendy kleuren en de vele mogelijke combinatie's. Van grijs, roze, of groen en wit. Met het boxkleed heb je de eerste baby artikelen in huis voor de komst van je baby!

 

 

 
Geen producten