Filter

close
0
Onbeperkt

Slaapzak wrapper 0-3 maanden

Jollein Slaapzak wrapper 0-3 maanden is vooral de allerkleinste baby's die onrustig slapen . De net geboren baby's hebben last van schokbewegingen, bewegende armpjes en slapen gaat daardoor moeilijk. Een handige slaapzak te gebruiken als wrapper is daarbij ideaal! Jollein heeft nu slaapzakje voor de baby van 0-3 maanden waar mee je makkelijk de baby mee kan inbakeren. In een hand omdraai pak je je baby op een veilige manier in waardoor de armpjes van de baby nu rustig blijven liggen. Dit bevorderd het slapen van de baby en de ouders!

Inbakeren

Van het inbakeren is gebleken dat de baby er erg veel voordeeel bij heeft. Waarbij je voorheen de baby in rolde in een grote hydrofiele luier en het daarna met een veiligheidsspeldje vast maakte is er nu de handige slaapzak met klittenband. Je kindje kan nu rustig liggen en echt gaan slapen en wordt niet meer door schokken of schrikbewegingen wakker. 

Bezig met laden...

Rustig slapen

Laat je baby heerlijk rustig slapen en pak de kleur die bij jouw babykamer inrichting past. Of je nu een roze, grijze of groenen kamer hebt Jollein heeft een ruime keuze. Wordt je kleintje groter dan kun je over gaan op een 70 cm, 90 cm of 110 cm slaapzak. Naar aanleiding van de lengte van je baby, kies je de juiste trappelzak uit. Daarbij heb je een keuze uit trappelzakken voor de zomer deze zijn van een dunne katoene stof gemaakt en voelen luchtig aan. Zo zorg je er voor dat je baby toch bedekt is en in de wat warmere dagen zonder dekentje kan slapen. Als je kleintje in de winter wordt geboren dan is een wat dikkere slaapzak wel zo fijn. Daarbij kun je een keuze maken uit een winterslaapzak met lange mouw voor de koudere dagen. Of je hebt de keuze om een slaapzak met afritsbare mouw te nemen. Ideale dat je de trappelzak kunt gebruiken in de winter (met mouw) en in de zomer (zonder mouw).

Bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit de juiste slaapzak voor de baby?? Nu de juiste kleur en maat nog en bestellen maar!
Wij leveren kwaliteit en veiligheid. Een bestelling wordt binnen 3 werkdagen verzonden .Een bestelling boven de €50,00 wordt gratis binnen Nederland verzonden. Betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen of veilig achter af.

Jollein Slaapzak wrapper 0-3 maanden welke neem jij?