Filter

close
0
Onbeperkt

Tattou babyfoons

Tattou babyfoons zijn een van onze hardlopers. Tattou gaat met zijn tijd mee en is ingespeeld op wat de ouder van deze nu willen! Dat is de beste veiligheid voor je baby met een babyfoon met camera die ook nog eens te instaleren is op smartphone of tablet heb je je baby altijd in zicht! In combinatie met de vele snufjes zoals babyliedjes afspelen kun je je baby horen en zien! De  Pio, Vio en Tio babyfoon is  een echte aanrader! Met het veilige paswoord kan alleen jij de babyfoon gebruiken, en weet je zeker dat er geen andere kanalen op uit komen.
 

Bezig met laden...

Rustig slapen

Je wilt je baby rustig en veilig laten slapen en met de Tattou babyfoon ligt je baby heerlijk te slapen en jij hebt goed zicht via je smartphone en tablet op de baby.De Tattou babyfoon beschikt over bewegings en geluidsdetectie. Zelf kun je het instellen of je een melding wil krijgen bij een bewging op een bepaald geluid. De slaapliedjes zorgen ervoor dat je baby heerlijk in slaap valt . En met de terugspreekfunctie geef je je baby een veilig gevoel.
De sensor houdt je op de hoogte van de temperatuur van je babykamer, zo kun je makkelijk na gaan of je baby te warm slaapt of misschien te koud. Alles is te volgen met de babyfoon met camera en vanuit je luie stoel weet je precies wat er in de babykamer gebeurd.

Bestellen

Bestellen gaat makkelijk bij Babyuitzetonline.nl. Betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen. Maar je kunt ook veilig achteraf betalen als je de babyfoon hebt ontvangen. Alle babyfoons van boven de €50,00 worden gratis verzonden. Met ons keurmerk weet je zeker dat je veilig kan bestellen in onze webshop. Ben je niet tevreden dan krijg je je geld terug.Ga jij ook voor een Tattou babyfoon?