Filter

close
0
Onbeperkt

Vloerkleed babykamer of kinderkamer

Een vloerkleed babykamer is een leuke accessoire voor de baby of kinfderkamer. Ook een peuter en kleuter kan er leuk op spelen. En met de vrolijke prints van Jollein is je kleintje lekker bezig. De kleden voor de vloer zijn bedoeld ter decoratie in de babykamer of kinderkamer. Bij het kleedje gemaakt van vrolijk prints zoals het aapje Monkey, dit vloerkleedje heeft een avontuurlijke schatkaart print, maar ook het ABC kleed voor de kamer is decoratief en leerzaam. Zo kun je op spelender wijs het alfabet oefenen. Het kleedje is in de kleuren grijs, groen en roze verkrijgbaar dus voor elke kamer is er wel een mooi kleedje verkrijgbaar.


Decoratie

Een kleedje is een leuke decoratie en kan soms een kamer net het beeetje meer geven, hetzelfde geldt voor een klamboe of een sluier maar ook de posters  zijn mooi om de kamer van de baby of peuter/kleuter te verfraaien. Babyuitzetonline.nl heeft een ruime keuze bedtextiel van dekentjes tot lakens en hoeslakens. en overtrekken. Maak je kinderkamer compleet en een geheel!

Bezig met laden...

Bestellen

Bestellen gaat makkelelijk bij Babyuitzetonline.nl. Betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen en kan online of achteraf zodra je de bestelling ontvangen hebt. Met ons keurmerk weet je zeker dat je bij een vertrouwde webshop kunt shoppen. De bestelling wordt boven de €39,95 gratis verzonden, anders zijn de verzendkosten €4,95.

Ga jij ook voor een mooi  vloerkleed babykamer?