Filter

close
0
Onbeperkt

Tommee Tippee startset en flessen 

Tommee Tippee startset en flessen het beste voor je baby. Wil je zuigflessen gaan gebruiken dan zijn de flessen en spenen van Tommee Tippee ideaal. De zuigflessen bootsen de natuurlijke borst na waardoor de baby minder vindt bij het drinken. Wil je goed beginnen dan start je met de Tomme Tippee starter set voor de newborn. Zeer goede flessen voor de baby die ook nog getest zijn en als een van de beste uit de test komen. De zuigflessen zijn in verschillende maten verkrijgbaar zo is er voor elke baby wel een fles te vinden.

Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis verzending bij besteding vanaf 40 euro
  • thumb_up Uitsluitend kwaliteitsproducten
  • euro_symbol Achteraf betalen mogelijk

Complete starter set

Tommee Tippee heeft de baby zuigflessen voor de newborn baby's uitgebreid in complete starter sets. De starter set zijn verkrijgbaar in pink en blue maar ook in neutraal witte kleur. Met de startset kun je voorlopig vooruit. De meerdere flessen maken het overschakkelen van de eeen naar de andere fles erg makkelijk, waarbij de baby geen hinder zal onder vinden.

Tommee Tippee accessoire

Wil je in een keer helemaal klaar zijn bestel dan ook de Tommee Tippe sterilisator starter set en de flessenverwarmer bij. Zo heb je handig alles compleet en weet je zeker dat de flessen goed schoon zijn geworden in de magnetron. Maar Tommee Tippee heeft meer accessoires zoals de electrische borstkolf. Een makkelijke accessoire die ideaal is als je weer gaat werken maar de baby toch nog borstvoeding wilt geven via de fles.

Tommee Tippee startset en flessen ideaal voor je baby