Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein Cable voedingskussenhoes, stijlvol voor jou en je baby

Ben je op zoek naar een mooie voedingskussenhoes? De Cable voedingskussenhoes van Jollein is trendy en heerlijk zacht tegelijk. Perfect om jou te ondersteunen wanneer jij je baby voedt of even wilt laten rusten. Wist je trouwens dat een voedingskussen ook tijdens de zwangerschap verlichting kan bieden? Tijdens het slapen kan het kussen je de ondersteuning bieden die je zoekt. Met de fraaie Jollein Cable voedingskussenhoes ben je in ieder geval in alle gevallen verzekerd van een goede bescherming en een kussen met een stijlvol uiterlijk.

Bezig met laden...

Comfort en zachtheid

De Jollein Cable voedingskussenhoes heeft een buitenzijde van katoen en acryl en een binnenzijde die voor 100% uit polyester bestaat. De hoogwaardige materialen zorgen voor kwaliteit en bieden een hoes die, ondanks veelvuldig wassen, lange tijd erg mooi blijft. Een Jollein Cable voedingskussenhoes past volledig bij de rest van de Cable babyuitzet en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bij Babyuitzetonline.nl is de Jollein Cable collectie inclusief voedingskussenhoes volop voorradig. Bestel je hem vandaag, dan heb je hem binnen drie werkdagen in huis.