Filter

close
0
Onbeperkt

Babykamer grijs

Wil je een baby uitzet voor een babykamer grijs dan ben je bij Babyuitetonline.nl aan het goede adres! Wij hebben alle grijze Jollein baby artikelen voor je, van dekens tot hydrofiele luiers en accessoiresvan de babykamer.. Nu is je baby uitzet helemaal in een en dezelfe kleur en stijl! Laat je inspirenen door de Jollein collectie's Mini Dots, Tiny Waffle, Soft knit, Graphic en Confetti knit of  Safari en bestel alles in een stijl.Babyspullen

Als je al je babyspullen in een stijl koopt dan zal de kleur en de keuze stof heel erg goed met elkaar overeen komen., Babyuitzetonline.nl heeft vele variatie's van ribstof tot wafel stof of een mooie babyuitzet van een gebreide structuur. Het heeft alleen maar voordelen om uit een collectie te kopen.
Vele serie's hebben mooie dekens van gebreide, katoene stof. De dekens voor de baby zijn als 4 seizoene deken voor de winter te koop. Een mooie deken met een teddy voereing maar ook een dunne deken voor de zomer. Bij de dekens horen ook een slaapzak. Een heerlijke slaapzak in maat 70 cm,90 cm en 110 cm voor de wat oudere baby een wrapper voor de allerkleinste. Laat je verrassen door de hydrofiele lijn van Jollein. Grijze hydrofiele luiers, washandjes en extra grote hydrofiele luiers XL ook wel de multidoek genoemd. De ruime keuze boxkleden en voetenzakken maken de babyuitzet zeer uitgebreid. Kies de stijl die bij je past van grof gebreid tot fijn gebreid, van pastel tot donker grijs en maak van jouw kamer een droom babykamer!

Alles compleet

Met een grijze baby uitzet zit je altijd goed, of je baby nu een jongen of een meisje wordt. Grijs is namelijk met alle kleuren te combineren met mint groen, roze, geel of antraciet. Bij Babyuitzetonline.nl kun je je complete grijze babyuitzet van Jollein in een keer online bestellen. Bestellen gaat makkelijk en snel volgens vertrouwde betalingskanalen zoals iDEAL maar ook veilig achteraf betalen. Een bestelling vanaf €50,00 wordt gratis verzonden.

Met welke kleur combineer jij babykamer grijs?