Filter

close
0
Onbeperkt

Zand babykamer

Bij Babyuitzetonline.nl kun je alles voor een zand babykamer online kopen. Zand is een mooie basis kleur voor de kamer van je baby en is met veel kleuren goed te combineren. Wij hebben mooie Jollein dekens in de kleur zand. De dekens zijn geschikt voor de winter maar ook voor de zomer hebben we baby dekens. Je kunt het dekentje bestellen als ledikantdeken of wiegdeken. In de Jollein collectie Natural knit sand kun je alles voor je babyuitzet terug vinden in de kleur zand.Alles voor je baby

Natuurlijk wil je alles voor je babykamer compleet hebben voordat je baby komt. Bij een dekentje voor wieg of ledikant hoort ook een laken. Jollein heeft mooie zand baby lakens. Lakens die je kunt gebruien voor wieg of ledikant. Uit de lakens heb je keuze uit met print, met bies of broderie. En bij een baby bedje hoort ook een hoeslaken. Een mooie hoes om je matras te beschermen tegen spuugjes of andere ongelukjes. Ook de hoeslaken kun je bij ons kopen. Daarbij kun je nog kiezen in verschillende kleuren. Zo kun je je stijl mixen de kleuren mooi laten terug komen. Het waskussenhoes voor je aankleedkussen mag natuurlijk ook niet ontbreken. Het waskussenhoes koop je om je aankleedkussen te beschermen. Het aankleedkussen zal je veel gebruiken op een dag dus een voorrraad hoezen kan geen kwaad. De waskussenhoezen zijn er van bastof stof maar ook gebreide waskussenhoezen. Tip koop er altijd twee want een ongelukje zit in een klein hoekje. Met de kruikenzak erbij heb je de basis baby artikelen voor een babykamer al in huis. De kruikenzak gebruik je om de baby voetjes warm te houden. Ook hier adviseren wij er minimaal twee te nemen.

Bestellen

Bestellen gaat makkelijk en snel bij Babyuitzetonline.nl. Je kan betalen via vertrouwde betalings kanalen zoals iDEAL maar ook veilig achteraf als je de bestelling al thuis hebt. Een bestelling vanaf €50,00 wordt gratis verzonden. Anders zijn de verzendkosten €4,95.

Alles voor een zand babykamer.