Filter

close
0
Onbeperkt
0
Onbeperkt

Jollein Cable

Ben je zwanger en opzoek naar een leuke collectie voor je baby of om je babykamer mee aan te kleden dan is Jollen Cable een goede keus.De Jollein Cable collectie is een uitgebreide baby collectie met een mooi kabel patroon. De trendy gebreide baby artikelen van Jollein Cable zijn erg in trek. De Jollein Cable dekens voor zomer en winter zijn van zeer goede kwaliteit, veilig en voelen lekker zacht aan.

Kabel patroon

De mooie baby artikelen met kabel patroon zijn verkrijgbaar in verschillende baby uitzet artikelen. Zo verkopen wij het Jollein Cable wieg deken, Cable kruikenzakken. Maar ook mooie baby dekens voor de winter en de 4 seizoenen deken. Voor de box kun je een Cable boxkleed kopen.Babyartikelen met kabel

De Jollein collectie Cable is een zeer uitgebreide Jollein baby collectie met kabel patroon. De Jollein kabel baby producten zijn met zorg gemaakt. Je kun de volgende kabel  babyartikelen kunt vinden: slaapzak, kruikzak, mandje, boxkleed, voedingskussen, wiegdeken,ledikant deken, 4 seizoendeken, waskussenhoes en badcape, knuffels en hoofdbeschermer. De kabel baby artikelen zijn er in de kleuren roze, blauw, zand, grijs, wit,jade en antraciet.

Bestel nu

Wie bij BABYUITZETONLINE.NL de Jollein Cable baby artiken besteld heeft de artikelen binnen 3 werkdagen in huis. Heb je nog vragen dan horen wij het graag.

Optimale eigenschappen

Net als alle andere artikelen van Jollein is ook de Cable badcape samengesteld uit de beste materialen. De 75 x 75 cm grote badcape kent een buitenkant van katoen en acryl en een binnenzijde van badstof. Dit heeft als voordeel dat de Cable badcape veel vocht kan opnemen en snel droog is. Tevens is de badstof binnenkant mede verantwoordelijk voor het zachte, warme en behaaglijke gevoel dat de Jollein Cable badcape je baby kan bieden. Niet voor niets een zeer gewild item uit de grote Jollein Cable collectie.

Door het kabel gebreide uiterlijk valt de Jollein Cable collectie erg in de smaak. De zachte lieflijke kleuren geven het rust en warmte. Bestel nu een van de vele Jollein Cable producten en je hebt het binnen drie werkdagen in huis.