Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein dekens uit de Stonewashed collectie, stoer en warm

De nieuwe uitgebreide collectie van Jollein heet Stonewashed! Van dekens tot comfortbags en van zonnekapjes tot boxkleden. Alles is te krijgen in de stoere nieuwe look. Met een onderverdeling in marineblauw en grijs is de Stonewashed collectie geschikt voor iedere trendy moeder met een eigen stijl, maar uiteraard kunnen de twee Stonewashed kleuren ook prima met elkaar of een andere Jollein collectie gecombineerd worden.Heerlijk slapen

De Stonewashed collectie bevat mooie dekens. Jollein laat met deze hippe collectie wederom zien dat kwaliteit en veiligheid heel goed samen kunnen gaan met de laatste trends. Je baby zal heerlijk slapen onder zijn Jollein deken in Stonewashed uitvoering, die dankzij de gekozen materialen zorgt voor warmte maar ook voldoende ademt. Zo krijgt je baby het niet te warm. De Jollein Stonewashed dekens zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en passen perfect in wiegjes en ledikantjes.

Maak nu kennis met de gehele Jollein Stonewashed collectie. Naast dekens, mandjes en boxkleden zijn ook mutsen, sjaals en knuffels en badcapes voetenzak en zonnekap in de fraaie collectie opgenomen. Nu te bestellen bij Babyuitzetonline.nl en in huis binnen drie werkdagen!