Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein Mini waffle poederroze

Uit de collectie van Jollein verkoopt Babyuitzetonline.nl alles van  Jollein Mini waffle pink poederroze. Mooie poederroze baby artikelen zoals laken, deken, speenkoord, slaapzak en meer. De fijne wafel structuur maakt deze collectie speciaal. Je kunt je babykamer helemaal aankleden met de mooie wafel structuur in oud roze kleur. De kleur roze past heel erg goed bij de Jollein Diamond knit collectie. De kleuren roze passen heel erg goed bij elkaar en met beide collectie's heb je een mooie uitgebreide babyuitzet voor je baby.

De kleuren grijs en groen mint zijn mooi met elkaar te combineren. Jollein heeft vele collectie's. En is een zeer bekend Nederlands merk voor baby en kids. Niet alleen vanwege de kwalitatief mooie baby artikelen en de voordelige prijzen. Maar ook alle collectie's gaan mee met de laatste trends en kleuren.

Bezig met laden...

Jollein

Buiten de basis baby artikelen die je in deze collectie kunt terug vinden. Is Jollein ook bekend van hydrofiele luiers, washandjes en meer voor je baby. Hier mee kun je je baby heerlijk in wikkelen en verzorgen. Maar Jollein is ook bekend van al het bedtextiel mooie lakentjes met bijpassende dekens voor wieg en ledikant. Laat je verraassen door de vele aanbiedingen.

Ga jij ook voor Jollein Mini Waffle poederroze?