Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein Natural knit

Jollein heeft nu de collectie Natural knit. Mooie babyartikelen met een natuurlijke uitstraling. De Jollein natural knit collectie is gebreid en terug te vinden in diverse baby artikelen. De Jollein collectie is uniek door de zacht gebreide kleuren en te bestellen in hippe trendy  gebreide artikelen voor de baby. Zo is er een baby deken, waskussenhoes, voetenzak en zonnekap. Echt nieuw is de knuffel en rammelaar. en de muziekhanger . Ideaal te combineren met de Felt Bear collectie.Natuurlijke uitstraling

De Jollein Natural knit collectie is verkrijgbaar in zand, grijs en antraciet. De zachte kleuren stralen rust en geborgenheid uit. De artikelen zijn zeer uitgebreid van baby deken, boxkleed tot kruikenzak em muts en sjaal voor de baby. Je kunt er heel je babyuitzet mee compleet maken.

Bestellen

Bestellen gaat makkelijke en snel via vertrouwde betalingskanalen. Wil je veilig betalen dan kan dat ook achteraf via AfterPay. Alle producten kunnen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. Niet tevreden dan krijg je je geld terug.