Filter

close
0
Onbeperkt

Kinderstoelen

Babyuitzetonline.nl verkoopt nu ook KEES kinderstoelen, het meubelstuk is als eetstoel verkrijgbaar maar ook voor de allerkleinste als wipstoel. Mooie baby stoelen van hout voor de baby. De houten kinderstoelen zijn zeer in trek bij de trendy ouder van nu. Met het voeten steuntje en het handige tuige groeit je baby mee in de kinderstoel.

  • Deze kinderstoel is te gebruiken voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten tot een leeftijd van 3 jaar of een maximum gewicht van 15 kg.
  • Deze kinderstoel is geproduceerd volgens de nieuwste norm EN 14988:2017
Bezig met laden...

 

Voor de allerkleinste

Voor de allerkleinste baby is het het makkelijkeste om met een wipstoel te beginnen. De wipstoel in makkelijk te verstellen van zit naar ligstand en ideaal te gebruiken als je op visite gaat. Maar natuurlijk ook thuis te gebruiken als je even je handen vrij wilt hebben met een babygym erbij vermaakt de baby zich prima. Als de baby ongeveer 4 maanden is mag het zijn eerste fruithapje en dan is het baby stoeltje ideaal om de baby in te leggen.

Met 6 maanden kunnen de meeste baby's zelfstandig zitten zodra de baby zelfstandig kan zitten mag het in een kinderstoel. Met het blad van plastic is het ideaal om je baby mee te laten eten. Mocht er gekliederd worden dan is zo'n blad in een handomdraai weer schoon. Als de baby wat groter wordt en zelfstandig kan eten en drinken is het fijn om het blad eraf te halen en de stoel aan te schuiven aan tafel. Met de houten poten staat de stoel stevig en stabiel.

Ontwerp en moderniteit

KEES gaat met de laatste trends en kleuren mee van houten kinderstoelen, tot stoelen met blad maar natuurlijk zit er altijd een veiligheidstuigje in want je wilt dat je baby comfortabel zit. Handig is dat het blad afneembaar is zodat je baby ook met de stoel aan tafel kan zitten. Maar KEES heeft zich ook gespecialiseerd in wipstoeltjes en campingbedjes. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief goed product koopt.

Voor welke kinderstoel ga jij?