Klachten

Babyuitzetonline.nl, een webshop van Kidswinkels, stelt service en kwaliteit centraal. Wij doen er dan ook alles aan om onze informatie voorziening, de samenstelling van ons assortiment en het gebruiksgemak van onze webwinkel zo optimaal mogelijk te maken. Dit om jou als klant de beste ondersteuning te geven bij het kiezen van de juiste baby artikelen.

Mocht je toch een klacht hebben over onze dienstverlening of over een product dan horen wij dat graag. Je kunt je klacht per mail melden via info@babyuitzetonline.nl of je kunt telefonisch contact met ons opnemen. Noteer je bestelnummer, wij zullen daar namelijk naar vragen. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om je klacht naar tevredenheid op te lossen.

Mocht onze oplossing niet de gewenste zijn, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."    

Het serviceteam van Kidswinkels