Filter

close
0
Onbeperkt

Tommee Tippee producten bestellen

Tommee Tippee is een bekend babymerk wat staat voor luieremmer en navulling maar ook voor zuigflessen en flessenverwarmer en magnetronsterilisator. Babyuitzetonline.nl heeft een ruime keuze aan verzorgings producten voor de baby uit de serie Closer to Nature en beschikt over alle Sangenic luieremmers met daarbij navul aanbiedingen! Closer To Nature

In deze serie vindtje alles voor de baby qua flessen voor de allerkleinste maar ook startset zuigflessen voor boy en girl of universele flessen, zodat je meteen alles in huis hebt voordat de baby komt. Tommee Tippee heeft heeft met de collectie van Closer to Nature de natuurlijke moederborst proberen na te maken. De natuurlijke vering in de speen kun je hierin terug vinden. Bij het voeden van de baby heeft de baby het gevoel alsof er gedronken wordt aan een natuurlijke borst. Om het de ouder van de baby zo makkelijk mogelijk te maken heeft de collectie van Closer to Nature er ook een flessenverwarmer en magnetron sterilisator bij ontworpen.

Flessen en babyvoedingverwarmer

De flessen en babyvoedingverwarmer verwarmd al alle melk in een handomdraai. Het apparaaat kan alles verwarmen of het nu moedermelk is of vaste voeding zonder dat het ten koste gaat van de voedingsstoffen. De voedingstoffen zijn belangerijk voor je baby en die wil je vooral in de eerste periode niet kwijt! Maar met de Tommee Tippee flessenverwarmer hoef je je daar geen zorgen meer om te maken. De pot of het flesje is makkelijk in de flessenverwarmer te plaatsen, je kunt makkelijk de temperatuur in stellen. Mocht het onduidelijk zijn kun je altijd de gebruiksaanwijing na lezen. Gemiddeld duurt het vier minuten om een fles van 150 ml op te warmen.

Met de magetronsterilisator maak je alles binnen 4 minuten op 1000wtt. schoon de handige sterilisator kan 6 flessen in een keer steriliseren en past in elke magmetron.

Ga jij ook een Tommee Tippee producten bestellen?