Filter

close
0
Onbeperkt

Tommee Tippee Closer to Nature

De Tommee Tippee Closer to Nature serie is een bekroonde serie met zuigflessen en voedingsartikelen en verzorgings producten voor pasgeboren baby’s. Je vindt in deze serie onder andere babyaccessoires, artikelen voor borstvoeding en flesvoeding, babyfoons en sterilisatoren. Alles om je baby mee te verzorgen en te voeden. Laat je inspireren door de ruime keuze flessen en borst voedings artikelen.

 

Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis verzending bij besteding vanaf 40 euro
  • thumb_up Uitsluitend kwaliteitsproducten
  • euro_symbol Achteraf betalen mogelijk
  • local_shipping Gratis verzending bij besteding vanaf 40 euro
  • thumb_up Uitsluitend kwaliteitsproducten
  • euro_symbol Achteraf betalen mogelijk

Waar jij je goed bij voelt

Of je nu borstvoeding geeft of flesvoeding, voor de ontwikkelaars van de Tommee Tippee Closer to Nature collectie maakt het niets uit. Zij vinden alle moeders even belangrijk. Ze hebben hun best gedaan de beste flessen en voedingsartikelen te ontwikkelen voor de baby, maar ook borstpompen en opbergpotjes voor moedermelk behoren tot het assortiment. Om meteen goed van start te gaan kan een complete Tommee Tippee Closer to Nature startset voor borstvoeding of startset zuigflessen worden aangeschaft. De startset voor zuigflessen is ook in het roze en blauw verkrijgbaar.

Eenvoudig bestellen

De Tommee Tippee Closer to Nature collectie bevat alles voor flesvoeding of borstvoeding. Daarnaast zijn er innovatieve reisaccessoires verkrijgbaar. Wilt u enkel en alleen het beste voor uw baby? Dan zijn de artikelen uit de Tommee Tippee Closer to Nature Collectie het zeker waard om te bestellen. Via Babyuitzetonline.nl kan dat heel voordelig en gemakkelijk.  Betalen gaat via vertrouwde betalingskanalen, maar je kan ook veilig achteraf betalen. Een bestelling vanaf €50,00 wordt gratis verzonden. Wat mogen we voor jou inpakken? 

Wil jij ook de baby artikelen van Tommee Tippee Closer to Nature?