Filter

close
0
Onbeperkt

Tommee Tippee Sangenic aanbieding

Tommee Tippee Sangenic aanbieding kopen? Bij Babyuitzetonline.nl kun je een Tec of Simplee luieremmer online kopen. Een mooie luieremmmer met navulling in de aanbieding. Wij hebben een ruime keuze luieremmers voor de baby. Fijne luieremmer met navulcassette waar je de luier van de baby in kunt doen. De luieremmer van Tommee Tippee is makkelijk in gebruike n binnen een handomdraai ins je luier fjn verpakt in de navulcassette, waardoor er geen vieze luchtjes in de babykamer komen en de babykamer heerlijk schoon blijft. Regelmatig hebben wij luieremmers en Sangenic navulling in de aanbieding.

Bezig met laden...

Als beste getest

De Tommee Tippee luieremmers zijn als beste getest. Zijn ideaal voor de vieze luchtjes en hebben nog een trndy kleur ook. Laat je verrassen door de mooie uitstraling en de aanbiedingen van de navulling. Hoe meer navulling je in een kjeer koopt , hoe beter de prijs! De navullingen van de Tec en Simplee luieremmer zijn er per twee stuks, drie stuks, zes stuks maar ook per twaalf of achttien stuks. Met een luieremmer cassette doe je gemiddeld een maand. 

Alle luiers kun je mooi kwijt in de luieremmer. Bij elke luier draai je een keer aan de rand en de luier wordt als een worst verpakt waarbij er geen bacterieen meer vrij komen. Bij elke vieze luier herhaal je dezelfde techniek. En zo heb je op het eind een hele "worst"aan luiers die je makkelijk in een keer weg kunt gooien.

Tommee Tippee heeft twee soorten luieremmers de Tec luieremmer en de Simplee luieremmers. Beide hebben een eigen nuvulling. Houdt er dus rekening mee dat je de juiste navulling koopt voor je baby. Je kunt namelijk kiezen uit de Tec navulling en de Simplee naulcassette. Ga je voor een echte aanbieding dan koop je de witte luieremmer met 6 stuks navulling.

Ga jij ook voor Tommee Tippee Sangenic aanbieding kopen?