Filter

close
0
Onbeperkt

Nattou hobbelpaard en speelkleed

Nattou is een bekend knuffel merk uit België. Het Nattou hobbelpaard en speelkleed staat voor kwaliteit en zachtheid.  De zachte speelkleden geschikt voor de allerkleinste baby's en de mooie zachte hobbelpaarden in verschillemnde uitvoeringen zijn uniek. Zo is de roze eenhoorn en het hobbelkonijn en hobbel oflifant erg in trek.

De hobbelpaarden zijn echt een aanwinst voor de babykamer, wie wil er nu niet zo'n uniek hobbelpaard als blikvanger in de kamer van je baby. Als je het hobbelpaard kado krijgt als je nog zwanger bent of als de baby net geboren is heb je er nog lang plezier van. Eerst kun je het hobbelpard mooi neerzetten in de babykamer, is je baby tien maanden dan kun je samen proberen om de baby te laten schommelen.

De Nattou collectie kun je nu bij Babyuitzetonline.nl online kopen. De Nattou babyartikelen bestaan niet alleen maar uit  speelkleden en hobbelpaarden maar ook uit knuffels en muziekmobiel.

 

Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis verzending bij besteding vanaf 40 euro
  • thumb_up Uitsluitend kwaliteitsproducten
  • euro_symbol Achteraf betalen mogelijk
  • local_shipping Gratis verzending bij besteding vanaf 40 euro
  • thumb_up Uitsluitend kwaliteitsproducten
  • euro_symbol Achteraf betalen mogelijk

Werkwijze

Onze stylistes zijn thuis in de wereld van je baby en weten de bekommernissen van de jonge mama perfect in de Nattou-collecties te vertalen. Stoffen en materialen worden dan ook met de grootste zorg uitgekozen precies omwille van hun zachtheid, van hun veiligheid, èn van hun duurzaamheid. Zo blijft elke creatie opgewassen tegen de enthousiaste liefkozingen van je baby. Op vlak van ontwerp wordt resoluut gekozen voor duidelijke contrasten en kleurrijke patronen, net wat je baby - volgens onderzoek - verkiest.

Historiek

Al sinds 1988 ontwerpt Nattou het speelse vriendje waar je kleine oogappel zich moeiteloos aan hechten kan: aaibare stoffen, duurzame materialen en een betoverende vormgeving. En dat volledig volgens de Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. De Nattou-collectie wordt tot vandaag altijd uitgebreid met nieuwe producten om aan de behoeften van mama’s en hun baby’s te blijven voldoen. Innovatie koppelen aan kwaliteit, daar staat Nattou nog steeds voor. En dat ondertussen in 35 landen wereldwijd.

Voor welk Nattou hobbelpaard en speelkleed ga jij?