Filter

close
0
Onbeperkt

Onderweg met baby

Onderweg baby heb je van alles nodig. Zodra jij en de baby je fit voelen kun je erop uit met de baby. Je kunt dan een keuze maken om je baby in een voetenzak te vervoeren of een wikkeldeken te nemen voor in de maxi cosi. Het hangt er vanaf wanneer je baby geboren wordt in de zomer of de winter? In de zomer kun je met gemak een wikkeldeken gebruiken. De wikkeldeken is ook makkelijk voor in de wandelwagen. Als je bijvoorbeeld je oudere kindje naar school moet brengen dan is een wikkeldeken ideaal geen jasje aan maar een handige wikkeldeken. Ga je erop uit in de winter en wil je dat je kleintje wel er warm bij zit dan is een voetenzak met teddy voering van Jollein heel erg fijn, als je wilt kun je er zelfs een zonnekap tegen wind en zon bij kopen zodat je kleintje helemaal veilig en beschermd er bij zit.Op vakantie met baby

Ga je op vakantie met de baby ? Vergeet dan de niet  deze ideale baby artikelen mee te nemen.
Of gewoon een dagje weg? Neem dan de handige Jollein wikkeldeken mee. Ideaal om je baby mee te vervoeren. Neem je liever je baby in een baby autostoel mee dan is een Jollein voetenzak heel erg handig. Met de voetenzak blijft je baby heerlijk warm. Wil je nu echt alles compleet hebben koop er dan ook de Jollein zonnekap bij, zo bescherm je je baby van boven tot beneden!

Bestellen

Het bestellen van de accessoires voor onderweg gaat makkelijk en snel. Betalen gaat volgens vertrouwde betalingskanalen. Een bestelling vanaf €39,95 wordt gratis verzonden.

Onderweg baby met voetenzak of wikkeldeken