Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein zonnekap maxi cosi

Jollein zonnekap maxi cosi is er om je baby tegen wind of zon te beschermen. Jollein gaat helemaal mee met de trend van nu en heeft nu het Jollein zonnekapje. Een handige zonnekap om de baby te beschermen tegen, zon, of wind.  Als je op pad gaat wil je dat je baby onderweg er lekker bij zit in de maxi cosi met een zonnekap en een voetenzak.Buiten dat de zonnekapjes erg handig zijn staan ze ook nog super leuk. De vrolijke kleuren uit de collectie Diamond knit en Stonewashed en Confetti maken van je autostoeltje een hip babyautostoeltje! Natuurlijk is er bij de Jollein zonnekap maxi cosi ook een voetenzak verkrijgbaar zo heb je een leuk en hip setje voor onderweg! 

Bezig met laden...

Voor de baby

Jollein zonnekap maxi cosi s geschikt voor de baby van 0-9 maanden, en te gebruiken voor het kleinste autostoeltje. De zonnekap is makkelijk te bevestigen met elastiek.
Wil je helemaal je autostoeltje compleet koop er dan een bijpassende comfortbag ook wel voetenzak genoemd bij!

Bestellen

Bestellen gaat makkelijk en snel via vertrouwde betalingskanalen. Niet tevreden geld terug. De bestelling wordt binnen 1/3 werkdagen verzonden. Boven de €50,00 gratis verzenden.

Ga jij ook voor een Jollein zonnekap maxi cosi?