Filter

close
0
Onbeperkt

De zachtheid van hydrofiele dekens

Comfortabel en heerlijk zacht. Dat zijn de hydrofiele dekens van Babyuitzetonline. Door het gebruik van speciale materialen zijn de hydrofiele dekens zacht, warm en luchtig. Ze ademen beter en zijn zijdezacht en dus perfect voor het huidje van jouw baby.    

Bezig met laden...

De kwaliteit van Jollein

De Jollein Comfy, Clouds, Owl en Bamboe collectie bieden volop keus in hydrofiele dekens, doeken, lakens en luiers. In moderne en zachte kleuren en met mooie prints laten zij baby's kennismaken met de zachtheid van dit hoogwaardige materiaal. Het grote voordeel van hydrofiele producten is niet alleen dat ze zijdezacht zijn, maar ook dat het eenvoudig en veelvuldig wasbaar is. Ondanks vele wasbeurten behouden de hydrofiel dekens, lakens en doeken hun kleur of print en blijven ze er mooi uitzien. Hydrofiele producten zijn na het wassen bovendien weer snel droog.

Babyuitzetonline.nl biedt keus uit diverse collecties met hydrofiele dekens, lakens en slaapzakken. Ook hydrofiele monddoekjes, multidoeken, luiers en washandjes mogen in de babyuitzet zeker niet ontbreken.