Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein dekens

Je bent zwanger en al druk bezig met de inrichting van je babykamer, Jollein dekens mogen daarbij niet ontbreken.  Babyuitzetonline.nl heeft gekozen voor Jollein baby dekens wat staat voor kwaliteit en veiligheid voor je baby.
Je baby ligt immers de eerste paar maanden veel in bed dus goed babydeken is erg belangrijk. En natuurlijk wil je graag bedtextiel wat in jouw babykamer qua stijl en kleur past!
Bij Babyuitzetonline.nl kun je alles  van Jollein voor de wieg en ledikant online kopen. Mooie baby lakens tot trendy (gebreide) dekens voor de babykamer. In de Jollein collectie's kun je veel dekens vinden van 4 seizoenen winterdekens tot zomer dekens of katoene dekens voor de baby.

Onze best verkochte dekens:

- Jollein basic knit

- Jollein Confetti knit

- Jollein Soft knit

- Jollein Melange knitGroot assortiment

Bij Babyuitzetonline.nl kun je bedtextiel voor baby en peuter online kopen. Wij zijn dealer van Jollein en verkopen het aale Jollein dekens wat Jollein te bieden heeft.Wij hebben een ruime keuze aan dekens en lakenl voor baby en peuter.  Zo kunt je alle bedtextiel kopen om je bedje van de baby (wieg) en peuter (ledikant) klaar te maken om te gaan slapen.
Wij verkopen het volgende bedtextiel van Jollein: laken, deken, moltonzeil, matrasbeschermer, overtrek en sloop. Laat je baby heerlijk slapen onder jou favoriete dekentje en koop er ook een bijpassend hoeslaken bij. Een hoeslaken heb je nodig om je matras te bescheremen. De hoeslakens zijn er in wieg en ledikant formaat.
Voor het overige bedtextiel zoals een klamboe, sluier, slaapzak baby en kruikzak kun je hier kijken.

Direct bestellen

BABYUITZETONLINE.NL verkoopt al het Jollein bedtextiel. Wij hebben dus een zeer ruime keuze. Heb je je bedtextiel kunnen vinden? Bestel dan direct. Wij leveren snel binnen 3 werkdagen verzonden. Daarbij staat Jollein voor kwaliteit en veiligheid dus beter kan je niet wensen voor je baby. Bij een bestelling vanaf €50,00 wordt de bestelling gratis verzonden binnen Nederland en België.

Jollein dekens welke neem jij gebreide of met 4-seizoenen deken?