Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein deken voor babykamer

Bij Babyuitzetonline.nl heb je volop keus in een mooi Jollein deken. De Jollein deken voor de baby staat voor kwaliteit en gaat, je wilt natuurlijk het beste voor je baby. De Jollein Cable collectie bijvoorbeeld bevat diverse fraai gebreide dekens voor wiegjes en ledikantjes. Lekker luchtig voor de zomer, heerlijk warm in de winter. Het luxe babydeken Diamond knit heeft een mooi zwieber patroon wat past in elke babykamer. Maar natuurlijk verkoopt Babyuitzetonline.nl ook de universele effen dekens van Basic knit Jollein voor de baby.
Binnenkort ook de Soft knit deken verkrijgbaar gebreide pastel dekens.Lekker warm de winter door

Speciaal voor het koude weer in de winter is er de Jollein 4-seizoenen deken voor de winter met teddy voering. Deze gebreide deken met een TOG-waarde van 2.4 houdt je baby heerlijk warm in de wieg, kinderwagen of het ledikantje. Het stijlvolle uiterlijk en de mooie zachte kleuren maken de dekens met kabels zeer gewild bij veel ouders. De Jollein 4-seizoenen deken met kabelpatroon is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten en de binnenkant van teddystof houdt je baby lekker warm gedurende de hele winter.

Naast de Jollein 4-seizoenen deken met gebreid patroon kun je de winter ook in met een van de andere dekens. De Jolleinvoetenzak bijvoorbeeld houdt in de winter je baby heerlijk warm. Van binnen is hij lekker zacht én hij past perfect bij de 4-seizoenen deken. De wikkeldeken kan bovendien ook in de winter met gemak in de autostoel gebruikt worden.

Kamertemperatuur / Totale maximale TOG-waarde

16-19 °C / 2.5  (luier + romper + deken)
20-22 °C / 2.0 (luier + romper/laken + deken)
23-24 °C / 1.0 (luier + romper/laken)
+24 °C / 0.5 (alleen luier)

Het beste voor u en uw kind

VAlle Jollein dekens staan voor kwaliteit.Kijk naar de Tog waarde voor de juiste dikte van je deken, wil je een voorjaars of een winter deken? Jollein staat bekend om zijn hoogwaardige en veilige baby artikelen. Bestel ze nu direct via Babyuitzetonline.nl en je hebt jouw bestelling binnen drie werkdagen in huis.  

Voor welk Jollein deken ga jij?