Filter

close
0
Onbeperkt

Jollein Cable dekens: wiegdeken & ledikantdeken

De Jollein Cable dekens zijn er in vele varianten, maar hun fraaie, eigentijdse kleuren en heerlijke zachtheid hebben ze gemeen. Wie kiest voor Jollein is te allen tijde verzekerd van kwaliteit en veiligheid en de mooiste producten voor baby's. Laat je verbazen en maak kennis met de fraaie Jollein Cable collectie van zomer deken tot 4 seizoenendeken te koop!

De Cable dekens baby hebben een TOG waarde van 0,6.Ruime keus in mooie Jollein Cable dekens

De Jollein Cable collectie bestaat onder andere uit gebreide slaapzakken, badcapes, boxkleden en waskussenhoezen. Maar er is meer… De Jollein Cable deken collectie bevat ook single dekens die passen in ieder ledikant en wiegje, 4-seizoenen dekens die het hele jaar gebruikt kunnen worden om je baby warm te houden en Cable wikkeldekens die je ook in de autostoel kunt gebruiken. Alle Jollein Cable dekens zijn voorzien van een kabelprint aan de buitenkant en zijn geproduceerd van de beste materialen.

Voor welk van de Jollein Cable dekens je ook kiest, wij beloven kwaliteit en zachtheid. Bestel jouw favoriete deken vandaag nog en je kunt er snel van genieten!


Geen producten