Filter

close
0
Onbeperkt

Hoeslaken baby wieg of ledikant

Je baby is in aantocht en natuurlijk wil je al het beddengoed voor de baby voor wieg of ledikant compleet hebben. Voor de baby heb je niet alleen een laken & deken nodig maar ook een hoeslaken. Een hoeslaken gebruik je om het matras te beschermen. Een hoeslaken voor de baby is in vele kleuren verkrijgbaar. Voor elke babykamer, wieg of ledikant is er wel een hoeslaken te vinden.Jollein hoeslakens

Je wilt alleen maar het beste voor je baby en daarom hebben wij voor het merk Jollein gekozen. Jollein levert kwaliteit en veiligheid voor je baby en heeft hoeslaken in een zeer ruim assortimnent. Alleen moet je nu nog weten of de baby in een wieg of in een ledikant gaat slapen.

Bij BABYUITZETONLINE.NL kun je een hoeslaken voor wieg of ledikant online kopen. Wij hebben verschillende Jollein hoeslakens voor de baby en peuter in diverse kleuren en maten. Het Jollein hoeslaken is verkrijgbaar in: molton, badstof, interlock, jersey en katoen.

Direct kopen

Ben je eruit en weet je welk hoeslaken je voor de baby wilt kopen dan kun je het hoeslaken direct bestellen. Wij hebben de scherpste prijzen en een zeer ruime keuze dus slagen voor je baby doe je altijd!