Filter

close
0
Onbeperkt

Tattou babyfoon camera en app

Met de Tattou babyfoon camera ligt en slaapt je baby veilig! Het liefst wil je ook nog zien wat je baby aan het doen is in wieg of ledikant. Met de Tattou  babyfoon kan dat allemaal. Alle Tattou babyfoons zijn gemaakt om naadloos aan te sluiten op je wifi netwerk. Met je Tattou app hoef je alleen maar een internetverbinding te hebben met je smartphone. Met de Tattou Vio kun je de baby volgen met de camera. De babyfoon hd camera VIO wordt wordt gekenmerkt door haar bewegings- en geluidsdetectie in licht en donker.

Bezig met laden...

Goedkope babyfoons

Natuurlijk wil je een zo goedkoop mogelijke babyfoon voor je baby maar goedkoop  kan ook een duurkoop zijn. Kies de babyfoon voor de baby met camera of infrarood optie om je baby optimaal te beveiligen. Met de smartphone maak je makkelijk internet verbinding, en met de wifi kun je je baby met de app makkelijk volgen.

Velig

Je wilt je baby veilig laten slapen. En met de gemakken van nu is alles volgen via je telefoon ideaal. Via het Wifi netwerk kun je je baby makkelijk volgen terwijl je op de bank zit of op visite bent, of als de baby op zolder slaapt niet altijd kun je je baby overal horen en vogen. Met de camera weet je precies hoe je baby erbij ligt, en weet je zo of je baby alleen ligt te draaien of heerlijk ligt te slapen. Ook al ligt je baby in een donkere kamer met het infra-rood systeem kun je je baby fijn volgen en jezelf gerust stellen dat alles oke is. Bij de babyfoon met camera zitten ook babyliedjes die je zelf kunt instellen en kunt afspelen wanneer jij denkt dat het nodig is. Laat je baby heerlijk slapen en jezelf relaxt zitten!

Voor welke Tattou babyfoon camera ga jij?