Filter

close
0
Onbeperkt

Hoofdbeschermer baby

De hoofdbeschermer baby is ideaal om het tere om het tere babyhuidje te beschermen. Je baby is of komst of is er misschien al en je bent druk bezig met het inrichten van de babykamer. Aan een hoofdbeschermer zal je niet meteen denken. Maar je wilt naturrlijk dat je baby veilig slaapt en zijn/haar hoofdje niet stoot aan de spijlen van het ledikantje dan is een hoofdbeschermer een uitkomst! Met de hoofdbeschermer kun je je kindje veilig laten slapen.

Bezig met laden...

Veiligheid en kwaliteit

Wilt u uw baby veilig laten slapen dan heeft u een hoofdbeschermer nodig. De hoofdbeschermers zijn handig te bevestigen aan ledikantje. Bij BABYUITZETONLINE.NL kunt je bedtextiel baby zoals de Jollein hoofdbeschermer online kopen. Een veilige hoofbeschermer die handig is om te gebruiken als je kindje veel draait tijdens het slapen. Met de Jollein hoofdbeschermer voorkom je pijnlijke stoten. Natuurlijk wil je alleen het b este voor je baby dus moet de hoofdbeschermer van goede kwaliteit zijn. Met de Jollein hoofdbeschermer koop je een babyartikelen van zeer goede kwaliteit en getest aan de strengste veiligheidseissen.

Direct bestellen

Je kunt de hoofdbeschermer voor de baby direct bestellen. Wij leveren snel, voordelig en alleen de beste kwaliteit. Bij een bestelling boven de 50,00 betaal je geen verzendkosten binnen Nederland. 

Voor welke hoofdbeschermer baby ga jij?